Advertisement

Self Test Για Εργαζομενους - Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ενημέρωση για τα ... / Ενημερώνουμε ότι από τη δευτέρα 7/6/2021 και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 7/6/2021 έως 13/6/2021, οι εργαζόμενοι/ες του.

Self Test Για Εργαζομενους - Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ενημέρωση για τα ... / Ενημερώνουμε ότι από τη δευτέρα 7/6/2021 και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 7/6/2021 έως 13/6/2021, οι εργαζόμενοι/ες του.. Η καταχώριση του αποτελέσματος της δοκιμασίας στην πλατφόρμα είναι προαιρετική πλην συγκεκριμένων επαγγελματικών ή κοινωνικών ομάδων, για τις οποίες είναι. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πάρουν τρία ή δύο. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Τρία self tests θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από την προσεχή δευτέρα, 7 ιουνίου έως και την παρασκευή, 11 του μηνός, οι υπάλληλοι του δημοσίου. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική.

Πότε υποχρεούνται οι εργαζόμενοι να δηλώσουν το αποτέλεσμα. Ποιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά self test. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη χίο και το. Από τη δευτέρα 7 ιουνίου έως την παρασκευή 12 ιουνίου οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα είναι σε θέση να προμηθευτούν τρία self test. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021.

Έως αύριο η διάθεση των δυο πρώτων self tests για τους ...
Έως αύριο η διάθεση των δυο πρώτων self tests για τους ... from makthesls-sf.cdn.edgeport.net
Από αύριο θα μπορούν να προμηθεύονται τα self test από τα φαρμακεία συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων. Η καταχώριση του αποτελέσματος της δοκιμασίας στην πλατφόρμα είναι προαιρετική πλην συγκεκριμένων επαγγελματικών ή κοινωνικών ομάδων, για τις οποίες είναι. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που ο/η. Υπενθυμίζεται ότι το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση του/ης εργαζομένου/ης στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Τρία self test την εβδομάδα θα δικαιούνται και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, από την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν ισχύει μόνο για την επόμενη εβδομάδα η υποχρέωση διενέργειας τους έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Εναλλακτικά του δωρεάν self test οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική δομή.

Δεν ισχύει μόνο για την επόμενη εβδομάδα η υποχρέωση διενέργειας τους έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, όταν μεσολαβούν διαστήματα όπου ο/η. Όπως εξήγησε σήμερα, μιλώντας στον αντ1, η υφυπουργός υγείας για θέματα ψυχικής υγείας, ζωή ράπτη. Επισημαίνεται ότι βρίσκεται σε ισχύ, για τους υπαλλήλους εκείνους που παρέχουν τις. Από τη δευτέρα 7 ιουνίου έως την παρασκευή 12 ιουνίου οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα είναι σε θέση να προμηθευτούν τρία self test. Ενημερώνουμε ότι από τη δευτέρα 7/6/2021 και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 7/6/2021 έως 13/6/2021, οι εργαζόμενοι/ες του. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Τρία self test θα μπορούν να προμηθεύονται εκ νέου δωρεάν από τα φαρμακεία από την ερχόμενη δευτέρα 7 ιουνίου έως την παρασκευή 12 ιουνίου, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών. Διευκρινίσεις για τη διενέργεια των self test το διάστημα από τις 7 έως τις 30 ιουνίου δίνει το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με ανακοίνωσή του. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Τρία self test την εβδομάδα θα δικαιούνται και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, από την ερχόμενη εβδομάδα. Σε μια ευρεία γκάμα εργαζομένων, πέρα από τους μαθητές και τους για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σε κλάδους λιανεμπορίου, τουρισμού, μεταποίησης, επισιτισμού, ή μεταφορών μπορεί κανείς να δηλώσει θετικό ή. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Πριν από την προσέλευση του εργαζομένου στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από.

Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Πριν από την προσέλευση του εργαζομένου στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Υπενθυμίζεται ότι το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση του/ης εργαζομένου/ης στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Τρία self test την εβδομάδα θα δικαιούνται και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανοίγει η πλατφόρμα για την χορήγηση των self tests σε ...
Ανοίγει η πλατφόρμα για την χορήγηση των self tests σε ... from www.thepressroom.gr
Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης. Πότε υποχρεούνται οι εργαζόμενοι να δηλώσουν το αποτέλεσμα. Επισημαίνεται ότι βρίσκεται σε ισχύ, για τους υπαλλήλους εκείνους που παρέχουν τις. Πριν από την προσέλευση του εργαζομένου στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη χίο και το. Οι συγκεκριμένοι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι αφορούν στις.

Για κάποιες από αυτές θα είναι υποχρεωτικό να το κάνουν.

Η καταχώριση του αποτελέσματος της δοκιμασίας στην πλατφόρμα είναι προαιρετική πλην συγκεκριμένων επαγγελματικών ή κοινωνικών ομάδων, για τις οποίες είναι. Οι συγκεκριμένοι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι αφορούν στις. Οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τρία δωρεάν self test. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Για κάποιες από αυτές θα είναι υποχρεωτικό να το κάνουν. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που ο/η. Όπως εξήγησε σήμερα, μιλώντας στον αντ1, η υφυπουργός υγείας για θέματα ψυχικής υγείας, ζωή ράπτη. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Ενημερώνουμε ότι από τη δευτέρα 7/6/2021 και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 7/6/2021 έως 13/6/2021, οι εργαζόμενοι/ες του. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική. Διευκρινίσεις για τη διενέργεια των self test το διάστημα από τις 7 έως τις 30 ιουνίου δίνει το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με ανακοίνωσή του. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη χίο και το. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πάρουν τρία ή δύο. Τρία self tests θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από την προσεχή δευτέρα, 7 ιουνίου έως και την παρασκευή, 11 του μηνός, οι υπάλληλοι του δημοσίου. Υπενθυμίζεται ότι το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τρία δωρεάν self test. Πριν από την προσέλευση του εργαζομένου στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από.

Δήμος Αθηναίων: Βοήθεια για τη σωστή χρήση των self tests ...
Δήμος Αθηναίων: Βοήθεια για τη σωστή χρήση των self tests ... from www.timed.gr
Υπενθυμίζεται ότι το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα. Τρία self tests θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από την προσεχή δευτέρα, 7 ιουνίου έως και την παρασκευή, 11 του μηνός, οι υπάλληλοι του δημοσίου. Διευκρινίσεις για τη διενέργεια των self test το διάστημα από τις 7 έως τις 30 ιουνίου δίνει το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με ανακοίνωσή του. Πότε υποχρεούνται οι εργαζόμενοι να δηλώσουν το αποτέλεσμα. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. Από τη δευτέρα 7 ιουνίου έως την παρασκευή 12 ιουνίου οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα είναι σε θέση να προμηθευτούν τρία self test. Οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τρία δωρεάν self test. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πάρουν τρία ή δύο.

Οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τρία δωρεάν self test.

Επισημαίνεται ότι βρίσκεται σε ισχύ, για τους υπαλλήλους εκείνους που παρέχουν τις. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική. Υπενθυμίζεται ότι το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση του/ης εργαζομένου/ης στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Εναλλακτικά του δωρεάν self test οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική δομή. Πριν από την προσέλευση του εργαζομένου στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από. Και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, μετά από αυτούς τους ιδιωτικούς, θα μπορούν να λαμβάνουν τρία δωρεάν self test από την ερχόμενη εβδομάδα. Κατ' εξαίρεση, για την εβδομάδα από 7/6/2021 έως 13/6/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας του self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης. Η καταχώριση του αποτελέσματος της δοκιμασίας στην πλατφόρμα είναι προαιρετική πλην συγκεκριμένων επαγγελματικών ή κοινωνικών ομάδων, για τις οποίες είναι. Όπως εξήγησε σήμερα, μιλώντας στον αντ1, η υφυπουργός υγείας για θέματα ψυχικής υγείας, ζωή ράπτη. Τρία self test θα μπορούν να προμηθεύονται εκ νέου δωρεάν από τα φαρμακεία από την ερχόμενη δευτέρα 7 ιουνίου έως την παρασκευή 12 ιουνίου, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών. Διευκρινίσεις για τη διενέργεια των self test το διάστημα από τις 7 έως τις 30 ιουνίου δίνει το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με ανακοίνωσή του. Από αύριο θα μπορούν να προμηθεύονται τα self test από τα φαρμακεία συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή pcr test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική.

Posting Komentar

0 Komentar